Lapland UK

This winter we were commissioned by Lapland UK to build one of our Orangery designs – based on the Yurt principle and yet a much larger venue space creating a gorgeous welcome area with a magical woodland feel.

Architecturally the Orangery is evocative of Victorian glass houses with a palatial feel, the whale-rib roof structure is a design that needs no dressing and so Lapland UK opted to keep it simple, yet stylish with the addition of some trees and festive lighting.

We were delighted with the results – a beautiful space where all the children waited with great excitement and expectation for their Lapland adventure to begin.

We’re already looking forward to working with this Father Christmas and his team of elves next winter – it’s a truly incredible experience.


Tags: , // In category: // Published by on February 7, 2014 3:57 pm